Ann-Britt
Meny den 27 april 2017
Bakade rödbetor med getost & valnötter
- 1 kg färska rödbetor
- 1 dl balsamvinäger
- 2 msk socker
- 150 g che'vre (getrost)
- 1 dl valnötter
- 1/2 dl grovahckad bladpersilja
Ugn 175 grader, tid:1 timme, ringla över balsamvinäger. Garnera med hackad persilja, smat lite flingsalt.
Laxgratäng med koriander och chili
4 personer
4 bitar laxfile utan skinn och ben (ca. 150 g)
1 tsk salt
2 dl lätt creme fraich
1 msk pressad citron
1 msk sambal oelek
2 tsk brun farin
2 dl riven ost
Tillbehör
Potatismos
Persikopaj 4 - 6 personer
Pajdeg:
2 dl havregryn
1 dl vetemjöl
2 msk socker
125g smör
Fyllning:
2 äggulor
2 msk florsocker
1 msk likör (cointreau)
2-3 dl vispgrädde
1 burk persikor
2 msk vatten
----------------------------------------------
Meny den 7 april 2016
(Klicka på länkarna så finns recepten där)
Förrätt
Drinktilltugg
Huvudmeny
Dessert
Fryst citronmoussetårta med passionsfrukt.pdf