Ann-Britt

Meny den 27 april 2017
Bakade rödbetor med getost & valnötter
  • 1 kg färska rödbetor
  • 1 dl balsamvinäger
  • 2 msk socker
  • 150 g che'vre (getrost)
  • 1 dl valnötter
  • 1/2 dl grovahckad bladpersilja
Ugn 175 grader, tid:1 timme, ringla över balsamvinäger. Garnera med hackad persilja, smat lite flingsalt.
 
Laxgratäng med koriander och chili
4 personer
4 bitar laxfile utan skinn och ben (ca. 150 g)
1 tsk salt
2 dl lätt creme fraich
1 msk pressad citron
1 msk sambal oelek
2 tsk brun farin
2 dl riven ost
 
Tillbehör
Potatismos
 
Persikopaj 4 - 6 personer
Pajdeg:
2 dl havregryn
1 dl vetemjöl
2 msk socker
125g smör
 
Fyllning:
2 äggulor
2 msk florsocker
1 msk likör (cointreau)
2-3 dl vispgrädde
1 burk persikor
2 msk vatten
----------------------------------------------
Meny den 7 april 2016

(Klicka på länkarna så finns recepten där)

Förrätt
 
Drinktilltugg
 
Huvudmeny

Kycklinglår med bacon.pdf

Dessert

Fryst citronmoussetårta med passionsfrukt.pdf